Excite

Een goed verjaardagskado voor je moeder

Nu de verjaardag van je moeder met rasse schreden nadert, wordt het weer tijd om over een leuk verjaardagskado voor je moeder na te denken. Het is makkelijk wanneer je moeder een verlanglijstje heeft, maar soms is je moeder gewoonweg een persoon die alles al heeft. Wat je dan nog voor haar moet kopen, wordt dan opeens een erg lastige opgave. Toch verdient je moeder wel een leuk kado, want zij is tenslotte de spil van het gezin.

Een lekker luchtje

Een lekker geurtje is een van de meest gegeven verjaardagscadeaus. De meeste vrouwen hebben een vast merk, maar als je moeder wel houdt van experimenteren, doe haar dan eens een ander luchtje kado. Wellicht dat ze zo verslaafd raakt aan dit nieuwe merk, dat ze voortaan alleen nog jouw parfum zal kopen.

Een goed boek

Zit je moeder op regenachtige dagen het liefst op de bank met een kopje thee, een brandende open haard en een goed boek, kijk dan eens in de boekenkast om te zien welk genre haar het meest aanspreekt. Dit maakt het voor jou makkelijker om het juiste boek voor haar uit te kiezen. Ook in de boekhandels worden boeken vaak uitgestald volgens de wekelijkse literatuur top tien. Zo kun je in een oogopslag welk boek het meest gelezen wordt en is het wellicht ook een goede keus voor je moeder.

Een klein tripje

Naast de vele cadeaus die je aan je moeder kan geven, kun je ook eens iets met haar gaan ondernemen. Nu jullie allebei druk zijn met jullie eigen levens is er niets leukers dan tijd met elkaar door te brengen. Dit versterkt niet alleen jullie onderlinge band, het is ook nog eens gewoon gezellig. Zo kun je eens met haar uit eten gaan of neem haar mee naar een spa.

Al met al zijn er voldoende manieren om je moeder blij te maken. Je hoeft alleen maar even goed te zoeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020