Excite

Leuk verjaardagskado voor een man

Het blijft iedere keer weer lastig: wat voor verjaardagskado geef je aan een man. Wanneer het jouw man is, is het nog wel redelijk te doen. Wanneer het een andere man is, bijvoorbeeld je zwager of de buurman of de vriend van je vriendin, dan blijft het altijd wat lastiger. Gelukkig zijn er genoeg algemene opties die de meeste mannen wel leuk vinden. Waarom zou je moeilijk doen wanneer het ook makkelijk kan?

Budgettair cadeau

Een van de eerste dingen waar je om moet letten bij de aanschaf van een cadeau, is het budget. Voor de een heb je natuurlijk wat meer over dan de ander. En mocht je net even wat krapper bij kas zitten, maak je dan niet druk. Het gaat natuurlijk om het gebaar en niet om de materiële waarde. Voor mensen met een beperkt budget zijn cadeaubonnen erg geschikt, omdat je hiervoor zelf het bedrag kan invullen.

Avontuurlijke activiteiten

Voor avontuurlijke mannen bestaan er tegenwoordig vele websites waarop je cadeaubonnen kan kopen voor een activiteit. Zo kun je denken aan een parachutesprong met instructeur of een complete skydivecursus waarbij de man aan het einde zelfstandig mag parachute springen. Dit is geen goedkoop cadeau, maar je kant altijd aan meerdere mensen vragen of ze met je mee willen betalen.

Boek of luchtje

Cadeautjes die het altijd goed doen zijn en een wat meer veilige keus zijn, zijn een boek of een lekker luchtje. Kijk goed welke boeken er in zijn boekenkast staan, zodat je het juiste genre kiest. Qua luchtje kun je altijd stiekem even in zijn badkamerkastje kijken om te zien of hij fan is van de zoetere luchtjes, of juist de voorkeur geeft aan de wat zwaardere geuren.

Wanneer je een van deze tips volgt, maak je de man geheid blij. En ook al geeft hij aan absoluut geen cadeauwensen te hebben, alle mannen genieten stiekem van een beetje extra aandacht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021