Excite

Sarah of Abraham? Welk verjaardagskado voor 50 jaar?

Wanneer je 50 wordt, zie je als man Abraham en als vrouw Sarah, gaat een bekend gezegde Vaak worden er bij een verjaardag van iemand die vijftig wordt, dan ook poppen van Abraham of Sarah buiten gezet. Zo weet de hele wereld dat hij of zij 50 jaar wordt.

Helaas lijkt deze traditie te vervliegen in Nederland. Hoog tijd om er wat aan te doen! Dus wat is nu echt een goed verjaardagskado om 50 jaar wordt?

Kado's met het getal 50 erop

Alles met het getal 50 erop voldoet uiteraard aan de eis. Zo kun je een verkeersbord nemen waarop 50 staat. Het is helemaal leuk om Sarah of Abraham op zijn of haar verjaardag iets grappigs, of zelfs een beetje gênants, te geven met het getal 50.

Fotokado

Naast dat je de vijftigjarige natuurlijk kunt plagen met zijn of haar leeftijd, kun je ook prima gewone kado's geven. Denk eens aan een fotokado. Dit kan bijvoorbeeld een sleutelhanger zijn met een foto van de kinderen of eventuele kleinkinderen er in. Ook kun je een digitaal fotolijstje geven waarbij je telkens een andere foto ziet. Een gewoon fotolijstje kan natuurlijk ook. Je kunt ook een fotoshoot houden met dierbaren van de jarige en deze cadeau geven in een mooie lijst. Vooral ouders vinden dat vaak heel erg leuk om te krijgen.

Concertkaartjes

Is je Abraham de grootste fan van AC/DC? Of heeft Sarah een enorm zwak voor Bruce Springsteen? Maar heeft de kersverse vijftiger nog geen kaartjes kunnen bemachtigen voor het komende concert? Dan kun jij ze kopen! Dit kado zal dan zeker in de smaak vallen. Laat de tweede jeugd maar beginnen. Want, zeg nu eerlijk, met 50 ben je nog altijd piepjong!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020