Excite

Verjaardagsgedichten: vijftig jaar!

Verjaardagsgedichten als iemand vijftig jaar is geworden doen het leuk bij collega's, vrienden en familie. Vijftig worden is tenslotte een bijzondere verjaardag die je zeker niet zomaar voorbij wilt laten gaan.

Verjaardagsgedichten voor collega's

Wordt een collega vijftig jaar, dan is het leuk als het bedrijf daar wat mee doet. Samen met andere collega's kun je een prachtig verjaardagsgedicht in elkaar zetten. Zet wat opvallende gebeurtenissen en karaktereigenschappen van de jarige op een rij als basis van je gedicht. Kies vervolgens degene uit die het beste het gedicht kan voordragen. Print het gedicht ook in een leuk lettertype (en eventueel met foto's of plaatjes) om aan de jarige te geven.

Verjaardagsgedichten voor vrienden en familie

Van je vrienden en familie weet je als het goed is genoeg om een leuk (en uitgebreid!) verjaardagsgedicht mee te vullen als ze vijftig zijn geworden. Bespreek bijvoorbeeld elk jaar van hun leven in twee zinnen.

Hulp bij je verjaardagsgedicht

Als je niet goed bent in dichten, is er altijd wel iemand in je omgeving die je kan helpen. Ook het internet kan uitkomst bieden. Zoek online eens naar verjaardagsgedichten om inspiratie op te doen. Ook kun je in nood gebruikmaken van rijmwoordenboek.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020