Excite

Ieder jaar weer een opgave: hoe vind ik een verjaardagscadeau voor mijn vriend?

Veel vrouwen staan elk jaar weer opnieuw voor dezelfde opgave: wat doe ik mijn vriend cadeau? Een cadeaubon is ook zo afgezaagd en het luchtje wat je hem vorig jaar hebt gegeven, is nog niet eens op. Toch zijn er genoeg opties om je vent blij te maken. Lees hier hoe je een verjaardagscadeau voor je vriend koopt.

Op stap

Wanneer je vriend een beetje avontuurlijk van aard is, kun je hem een activiteit cadeau doen. Er bestaan verschillende websites waar je cadeaubonnen kan aanschaffen voor een dagje weg. Maar natuurlijk kun je hem ook zelf meenemen op een dagje uit. Zo kun je hem bijvoorbeeld een parachutesprong cadeau doen en als je er zelf ook van houdt, waarom vergezel je hem dan niet gewoon in zijn sprong? Een dagje sauna voor twee of gewoon lekker uit eten doen het vaak ook goed. Waarom zou je je uitsloven voor een cadeau, wanneer je het geld ook kan steken in quality-time voor met z'n tweeën.

Concertkaartjes

Is je vriend niet zo'n parachute-springer, maar wel een ontzettende muziekliefhebber, let dan eens de komende tijd op de concertagenda. Wellicht komt er binnenkort wel een van zijn favoriete bands naar Nederland toe en treden ze in de buurt van jouw woonplaats op. Concertkaartjes zijn (mits op tijd aangeschaft) vaak wel betaalbaar en je hebt geheid een goed cadeau in handen.

Vraag om tips

Mocht je echt om inspiratie verlegen zitten, probeer dan eens aan een van zijn vrienden te vragen waar je vriend zich de laatste tijd specifiek voor interesseert. Heeft hij een typische mannen-hobby en kan jij daar niet zo goed op inspelen met je beperkte kennis, zijn vrienden weten vast een goed verjaardagscadeau waar jij je vriend ontzettend blij mee maakt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020