Excite

Wat is een leuk verjaardagscadeau voor mannen?

Wat is een leuk verjaardagscadeau voor mannen? Een bosje bloemen of een gebreide trui doe je ze geen plezier mee. De meeste mannen krijgen liever een cadeau waar ze wat aan hebben; iets nuttigs. Hieronder vind je wat suggesties

Badjas

Het klinkt een beetje raar, maar een badjas is een geweldig verjaardagscadeau voor mannen. Want, zeg nu zelf, soms zien we liever niet zoveel naakt in de woonkamer. Oplossing? Een badjas. Badjassen zijn er in allerlei prijsklassen. Online vind je websites die aanbieden de naam op de badjas te borduren. Vaak is de voorwaarde dan wel dat je daar ook de badjas koopt. Dit kun je natuurlijk ook zelf doen als je kunt borduren.

Horloge

Voor mannen die graag bij de tijd blijven of altijd te laat komen, is een horloge een goed idee. Horloges zijn voor iedere man wel te vinden. Het loont vaak om een duurder horloge te nemen van een goed merk. Die blijven meestal langer mooi en gaan betreft het uurwerk ook langer mee. Ook krijg je daar vaak meer service wanneer het horloge kapot gaat.

Daarnaast kun je in horloges van zilver iets laten graveren. Je kunt daarbij denken aan het motto van de jarige job of aan een speciale datum. Voor die man die er niet van houdt om het om zijn pols te dragen kun je denken aan een zakhorloge die prima in bijvoorbeeld een borstzakje passen.

Leren tas

Hoewel sommige mannen het nog altijd niks vinden, is de 'manbag' een steeds meer geaccepteerd fenomeen in het Nederlandse straatbeeld. Heeft je jarige Job nog geen goede tas? Denk dan eens aan een mooie leren tas als verjaardagscadeau.

Voor een man die hip en milieubewust is, kun je denken aan de My Paperbag van Ramon Middelkoop. De tas lijkt een papieren zak die je in de Verenigde Staten veel op straat ziet, maar het is een versie van leer. De tas is handgemaakt in India en biedt daar de mensen een beter bestaan. Het leer is 100% milieuvriendelijk en het leer is op een natuurlijke wijze gelooid.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021