Excite

Zo vind je een mooi verjaardagscadeau voor hem

Mannen die bijzonder voor je zijn, verdienen een bijzonder cadeau. En daar mag je dan best wat aandacht aan besteden. Het is alleen makkelijker gezegd dan gedaan, want wat is nu een mooi verjaardagscadeau voor hem? Hoewel dat eigenlijk een heel persoonlijke vraag is, zijn er wel een aantal cadeaus die eigenlijk altijd goed zijn. Wij geven je een aantal goede en originele tip.

Gadgets

Als mannen ergens van houden, dan zijn het wel gadgets. Bij Bestelkado.nl kun je er daar talloze van vinden. Voor de avontuurlijke man is een beleveniscadeau ontzettend leuk. Denk bijvoorbeeld aan een keertje bungy jumpen of rijden in een echte Lamborghini. Voor mannen die wel van een grapje houden, is een vleesetende plant of een gooibare voetbal afstandsbediening een leuke grap. Voor de technische gadgetliefhebbers is ook best wat te kiezen: denk aan een mooie iPod Touch standaard of versterker, of een geweldige houder voor de iPad. De levering gaat erg snel en je mag binnen 90 dagen gratis retour zenden. Mocht iets toch niet naar je zin zijn, is dat dus geen probleem.

Persoonlijk cadeau

Wat ook een leuk verjaardagscadeau voor hem is: een bedrukt shirt of een bedrukte boxershort. Je kent ongetwijfeld de bekende merkboxers wel, waarvan de rand meer dan eens boven de broek uitsteekt. Die boxers kun je ook kopen met je eigen tekst erop. Jouw naam, zijn naam, maar ook grappige teksten als 'Hierin zit iets....' of 'Papa'. Via ikheetgeenbjorn.nl kun je een boxer bestellen met jouw favoriete tekst. Houd wel rekening met een levertijd van ongeveer vijf werkdagen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021