Excite

Vind een verjaardagscadeau voor haar

Nu je geliefde levenspartner binnenkort weer een nieuw levensjaar mag inluiden, wordt het tijd voor jou om je te oriënteren op een perfect verjaardagscadeau voor haar. Wat geef je nu aan iemand die erg kieskeurig is en heel erg haar eigen smaak heeft? Veel mannen staan ieder jaar opnieuw voor hetzelfde dilemma.

Doe haar hart smelten

Ook al zijn veel vrouwen zeer specifiek in wat ze leuk vinden, elke dame heeft wel een zwak voor chocola en rode rozen. Een doos bonbons met een romantische film is een ideale combinatie om haar gelukkig te maken. Zet daarnaast ook nog eens een bos rode rozen voor haar neus in een prachtig kristallen vaas en je bent haar held voor het leven.

Neem haar mee uit

Wanneer ze al tijden klaagt dat je haar te weinig aandacht geeft en dat je te druk bent met je werk, dan is dit hét perfecte moment om er eens met haar op uit te gaan. Pak eens de auto en ga een gezellig dagtochtje maken. Neem bij voorkeur een picknicklaken en een goed gevulde picknickmand mee en parkeer de auto in de duinen of bij het strand. Zo kun je lekker uitwaaien en genieten van een heerlijke lunch.

Praktisch nut

Heb je een nuchtere vriendin die het niet zo moet hebben van de romantiek, probeer haar dan eens te verrassen met praktische cadeaus. Zijn er nog dingen die ze mist in de keuken of was ze nog altijd van plan om het grasveld om te toveren in een stenen terras? Huur dan als verrassing een tuinarchitect in die samen met je vrouw de achtertuin in een buitenparadijs kan omtoveren. Houdt ze meer van koken? Geef haar dan een kookles cadeau.

Al met al zijn er genoeg opties voor een leuk verjaardagscadeau voor haar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021