Excite

Verjaardagscadeau voor papa: 5 tips

Wanneer je je vader vraagt wat hij voor zijn verjaardag wil, zal hij altijd zeggen dat het niet uitmaakt. Het belangrijkste is dat jij, zijn zoon of dochter, op zijn verjaardag komt. Toch wil je niet met lege handen aankomen. Kies uit één van onderstaande suggesties je verjaardagscadeau en je papa zal dolblij zijn!

Gereedschap

Met het geven van gereedschap zit je altijd goed. Papa is over het algemeen de man die thuis de klusjes doet en gereedschap slijt nu eenmaal. Dus geef hem een mooie doos schroevendraaiers of koop, wanneer je wat meer geld uit wilt geven, een goede boormachine.

Geurtje

Ook vaders houden ervan om lekker te ruiken. Zorg dat je, wanneer je voor dit cadeau kiest, wel weet van welk geurtje je vader houdt. Neem hem eventueel mee wanneer je zelf voor een geurtje gaat kijken en vraag hem zijn mening. Daar kun je vaak al heel veel uit opmaken.

Weekendje weg met je moeder

Zichzelf verwennen doen je vader en moeder zelden. Geef ze dan nu de kans om lekker samen er op uit te trekken door het geven van een weekendje weg. Het geven van een weekendje weg hoeft helemaal niet duur te zijn. Kijk bijvoorbeeld eens op sites als weekendjeweg.nl of vakantieveilingen.nl. Het voordeel van dit cadeau is dat je niet één, maar twee mensen blij maakt.

Foto van de kinderen

Elke vader houdt van zijn kinderen. Een foto van zijn kinderen valt dan ook al snel in goede aarde. Zoek een goede, betaalbare fotograaf op, trek samen je beste kleding aan en laat een mooie foto maken. Zoek ook meteen een mooi lijstje uit en je hebt een prachtig cadeau!

Bierpakket of heerlijke wijn

De meeste vaders houden er ook van om met een lekker alcoholisch drankje de week af te sluiten. Ga bijvoorbeeld naar de Bierschuur en stel een leuk pakket van verschillende bijzondere biersoorten samen. Heeft je vader bijvoorbeeld al eens bananenbier gehad? Wanneer je vader eerder een wijnliefhebber is, kun je dit natuurlijk ook doen met kleine flesjes wijn. Dat zullen er dan beduidend minder zijn, wijn is immers duurder, maar ook dat cadeau zal erg op prijs gesteld worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020