Excite

Een leuk verjaardagscadeau voor de juf

Ook de juf krijgt graag een leuk verjaardagscadeautje op haar verjaardag. Zo'n verjaardagscadeau voor de juf hoeft uiteraard niet heel duur te zijn. Het gaat tenslotte meer om het idee dan het cadeautje zelf. Vaak worden zelfgemaakte cadeautjes van de leerlingen extra gewaardeerd. Heb je last van te weinig inspiratie voor een cadeautje? Lees dan snel verder.

Bosje bloemen

Een bosje bloemen of een plant is natuurlijk een simpel maar effectief cadeau. Geef een mooie plant voor in de klas of in de huiskamer. Of zoek het kleurrijkste boeket uit bij de bloemist. Zeker wanneer je kind het boeket heeft uitgezocht, is het leuk om hem of haar het boeket ook in de klas aan de juf te geven. Je kunt planten en bloemen ook thuis laten bezorgen, maar dan moet je natuurlijk wel het adres van de juf hebben.

Het kind iets laten maken

Zoals gezegd, is een een zelfgemaakt cadeautje extra speciaal. Een tekening van je zoon of dochter is erg leuk. Maar je kunt natuurlijk ook iets anders maken, zoals een gehaakte sleutelhanger. Of een geborduurde boekenlegger.Niet alleen heb je dan een leuk cadeautje voor de juf; je brengt ook nog tijd door met je kind door samen te haken of te borduren.

Bak iets lekkers

Is de juf verzot op appeltaart? Dan kun je een appeltaart bakken en deze aan de juf geven! Of lekkere koekjes. Uitdelen in de klas maakt je zelfgebakken koekjes in de les helemaal tot een feest.

Dus vergeet de juf niet op haar verjaardag. Want een klein verjaardagscadeautje is heel wat waard!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020