Excite

Verjaardagscadeau: leuke ideeën

Verjaardagscadeau ideeën

Is er iemand in je omgeving bijna jarig? Dan wil je natuurlijk wel verjaardagscadeau ideeën op doen. Het is immers leuk om met een origineel cadeau te komen. Dat vinden mensen een stuk leuker dan een enveloppe met wat geld. Een origineel cadeau is immers veel persoonlijker.

Verjaardagslied met naam

Heel leuk is dat er bepaalde cd's zijn met een verjaardagslied erop. Dit lied is heel persoonlijk, want de naam van de jarige is er in verwerkt. En je hoeft niet bang te zijn dat er weinig keuze is, want er zijn heel veel verschillende verjaardagsliedjes.

Boek met naam

Ook heel leuk is een persoonlijk boek, met de naam van de jarige. Dit kun je speciaal laten drukken en ook andere dingen worden gepersonaliseerd. Je hebt talloze keuzes, zowel volwasseneboeken als jeugd- en kinderboeken. Boeken met een naam kun je op personalgifts.nl vinden. Kies voor Nijntje of bijvoorbeeld Baantjer en laat de jarige de hoofdrol spelen.

Fotocadeau

Geef eens een foto cadeau! Niet een foto in een lijstje, maar een foto op een tas, een pen, een sleutelhanger, een kussen een mok of iets anders. Je kunt ook een speciale foto op canvas laten afdrukken. Erg leuk is om een foto te kiezen die veel betekenis heeft voor de jarige of eentje waar jullie samen op staan! Je kunt op internet veel bedrijven vinden die foto's afdrukken en dit op allerlei voorwerpen kunnen doen. Dit kan bijvoorbeeld op prixum.com.

Tot slot

Een persoonlijk cadeau is veel leuker dan een enveloppe met geld of een cadeaubon. Zorg dat je iets leuks geeft voor een verjaardag. Dit wordt zeker gewaardeerd door de jarige Job of jarige Jet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020