Excite

Maak een goede vergelijking tussen datingsites

Wie tegenwoordig op zoek is naar een partner, heeft talloze datingsites tot zijn of haar beschikking. Dat is handig, maar maakt het ook weer lastig. Want welke site kies je? Welke is betrouwbaar en welke biedt het leukste, best passende aanbod aan beschikbare singles? Wij helpen je bij het maken van een vergelijking tussen datingsites, zodat je alleen je aandacht richt op de sites die echt potentie hebben!

Gebruik een vergelijkingssite

Een vergelijking tussen datingsites maken, kan heel gemakkelijk via een vergelijkingssite. Net zoals je verzekeringen of hypotheken op een rijtje zet, kun je via Vergelijkdating.nl de bekendste datingsites met elkaar vergelijken. Het interessante hiervan is dat alle sites ook een cijfer krijgen. Wist je bijvoorbeeld dat Be2.nl over het algemeen het beste beoordeeld wordt, omdat hier ook getest wordt met een wetenschappelijke persoonlijkheidstest? Voor elke site worden wat unieke kenmerken genoemd, zodat je zelf kunt kijken wat jou het meest aanspreekt.

Laat je leiden

Als je al dat vergelijken niet zo handig vindt, kun je ook de Datingsitewijzer van Deetz.nl uitproberen. Door het beantwoorden van een aantal vragen, bepaalt Deetz.nl welke datingsite voor jou waarschijnlijk het beste is. Je kunt je daar dan vervolgens inschrijven. De Datingsitewijzer houdt natuurlijk rekening met alle grote datingsites. Als je eenmaal bij een datingsite uitgekomen bent, dan wordt er ook een handige review gegeven. In die review lees je ook ervaringen van anderen. Vergeet die niet mee te nemen in je eindoordeel. En: check voor de zekerheid ook altijd even de kosten. Als een site perfect bij je past, maar te duur is, dan is het toch niet zo'n goede match!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020