Excite

Veel mannen verschonen onderbroek niet dagelijks

Een op de drie mannen verschoont niet dagelijks zijn onderbroek. Daarnaast kiest tien procent ervoor om de onderbroek maar één, twee of drie keer in de week te verversen. Dit blijkt uit een onderzoek dat Smartstudentdeals.nl in samenwerking met Noviodata uitvoerde.

Er werd aan ruim duizend Nederlandse respondenten - zowel mannen als vrouwen - gevraagd hoe vaak ze schoon ondergoed aantrokken. Twintig procent van de Nederlanders blijkt dit niet dagelijks te doen.

Vooral jongeren maken er een potje van. Meer dan een kwart van de Nederlandse jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud verschoont het ondergoed niet dagelijks. Het gaat hierbij om 78 procent mannen en 22 procent vrouwen.

Bijna tien procent van de groep denkt er zelfs maar één tot drie keer per week aan om schoon ondergoed aan te trekken. Dit geldt niet alleen op vakantie, waarvan eerder al werd aangetoond dat mannen meestal te weinig ondergoed meenamen. Vrouwen hebben juist weer de neiging om te veel ondergoed mee te nemen als ze op reis gaan. Als mannen een week weggaan, dan nemen ze gemiddeld drie onderbroeken mee, terwijl vrouwen voor dezelfde periode tien slipjes meenemen. Wel dragen mannen praktisch alle kleren die ze meenemen, iets dat voor vrouwen niet gezegd kan worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021