Excite

Plezier op korte termijn: vanavond daten

Het duurt vaak wel even voor je iemand zo goed kent, dat je er ook mee zou willen daten. Als je geen zin hebt om dat af te wachten en gewoon vanavond wilt daten, dan moet je gericht op zoek gaan. Met onze tips lukt dat wel.

Marktplaats.nl

Het is voor jou misschien niet de meest voor de hand liggende locatie voor het vinden van een date, maar juist als je vanavond wilt daten, kun je goed terecht op Marktplaats. Daar zijn namelijk volop contactadvertenties te vinden en je kunt er ook zelf eentje (gratis) plaatsen. Maak gebruik van zoeken in de advertentie en vul gewoon 'vanavond daten' in. Je ziet dan vanzelf welke mensen graag vanavond met je uit willen. Eventueel kun je de zoekresultaten ook nog filteren op afstand van je eigen adres, dat is misschien wel net zo makkelijk.

Andere contactsites

Voor daten op korte termijn kom je automatisch terecht op internet. Naast marktplaats.nl heb je natuurlijk ook nog een aantal andere grote websites die ruimte bieden voor het plaatsen van contactadvertenties. Kijk ook eens op speurders.nl en tweedehands.net.

Let op!

Het is wel verstandig om, zeker als vrouw, te kijken of een dubbeldate met een vriend of vriendin niet tot de mogelijkheden behoort. Juist omdat je iemand op korte termijn zoekt, kun je diegene niet eerst leren kennen. Het is dan prettig als je een goede reden hebt om weer te vertrekken als je toch het idee hebt dat het tussen jou en je date niet helemaal goed zit.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020