Excite

Valentijnskaart: wat verstuur jij dit jaar?

valentijnskaart. Er is een enorm aanbod van valentijnskaarten, van heel groot tot klein, en van simpel tot uitgebreid gedecoreerd. Ben je vergeten om het kaartje op tijd te versturen, duik dan nog snel het internet op en voorkom dat je je geliefde teleurstelt.

Het is heel gemakkelijk is om online een kaartje te versturen. Of je die per email of via de gewone post verstuurd bepaal je zelf. Op veel websites is het zelfs mogelijk om in een paar muisklikken een unieke valentijnskaart helemaal zelf te ontwerpen. Soms kun je er zelfs een muziekje bij doen.

Romantischer is het om een echte, handgeschreven kaart te versturen. Zoek een mooie kaart uit en schrijf aan de binnenkant een persoonlijke boodschap. Dat kan een liefdesverklaring zijn, of de tekst van een liedje waar jullie samen bijzondere herinneringen aan hebben. Ben je heimelijk verliefd en wil je jezelf niet meteen bekendmaken? Kies dan voor een cryptische tekst, en laat de ontvanger raden naar wie je bent.

Wil je je geliefde wel iets sturen voor Valentijnsdag, maar vind je een kaart een beetje afgezaagd? Stuur hem of haar dan een mooi sieraad, een leuke foto van jullie samen, of stel een cd samen met jullie favoriete romantische liedjes. Is je relatie toe aan de volgende stap? Laat dan een extra sleutel van je huis maken, voor de ultieme verrassing.

Afbeelding: Flickr, gebruiker the boy & girl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021