Excite

Een valentijnskaart schrijven

Valentijnskaart schrijven

Als je verliefd bent op iemand en dat wilt laten weten middels een valentijnskaart, dan kan het een hele klus zijn een leuke tekst te vinden. Wat schrijf je op een valentijnskaart? En hoe laat je weten wat je voelt?

Bedenk wat de boodschap is

Voordat je een kaart schrijft, is het raadzaam om te bedenken wat je eigenlijk wilt zeggen. Wil je een keer afspreken? Wil je alleen een anonieme kaart versturen? Wil je je geliefde bedanken? Bedenk dus wat de boodschap is voor je valentijnskaart. Pas dan kun je een tekst bedenken voor op de kaart.

Gedichtje schrijven?

Op je valentijnskaart kun je natuurlijk een gedichtje zetten. Dit kun je op internet zoeken, maar leuker is natuurlijk om het zelf te bedenken. In je gedicht kan de boodschap terugkomen die je belangrijk vindt. Het kan eventueel aan te raden zijn om de tekst van tevoren op klad te schrijven. Het is immers doodzonde wanneer je een fout maakt op de kaart zelf.

Koop een leuke kaart

De valentijnskaart schrijven is belangrijk, maar het is niet het enige dat telt. Er zijn veel leuke valentijnskaarten die je kunt kopen en vaak staat er ook al een boodschap op de kaart. Je kunt kiezen voor een kaart met muziek erin, een megagrote kaart of een kaart met een hele lieve voorkant. Als je echt creatief bent, kun je natuurlijk ook zelf een kaart maken. Dit zal zeker worden gewaardeerd en je toont ook dat je er echt werk van maakt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021