Excite

Valentijnsdiner voor twee: 8.000 euro

  • © Getty Images
Wie met Valentijnsdag écht flink uit wil pakken, kan maar beter een diner reserveren bij M Restaurants in Londen. Daar wordt namelijk een Valentijnsdagdiner voor twee geserveerd voor de lieve som van 8.000 euro. Het restaurant aan de Threadneedle Street pakt voor dat bedrag natuurlijk wel goed uit: op het menu staat onder meer het bijzondere Japanse kobe rundvlees.

Dit Japanse rundvlees is een echte delicatesse en bevat veel vet. De runderen krijgen sake te drinken en worden dagelijks gemasseerd, zodat het vlees echt heel mals is. Daarnaast kunnen gasten natuurlijk genieten van goede champagne en verschillende zeevruchten. De gelukkige stelletjes die gebruik maken van de actie krijgen hun eigen bardame en kelner.

Volgens de eigenaar van het restaurant, Martin Williams, is er zeker belangstelling voor het dure diner: "Met Valentijnsdag wil iedereen zijn of haar geliefde graag een bijzondere ervaring bezorgen en ik wilde mijn eigen droomdiner samenstellen. Gasten krijgen niet alleen het exclusieve gebruik van een geheime privékamer en eigen personeel, maar worden ook verwend met de beste champagne, wijn en het beste eten, waaronder onze Tajima-Gyu Kobe, op hout gegrild en geserveerd met truffel.

Volgens Williams is dit soort rundvlees zo ontzettend zeldzaam, dat gasten er een echtheidscertificaat en een QR-code bij krijgen. Als ze die code scannen, zien ze van welk dier het afkomstig is geweest. Voor wie wel graag een romantisch en bijzonder diner wil, maar liever geen 8000 euro betaalt biedt het restaurant ook nog een ander heerlijk 8-gangen-diner aan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021