Excite

Valentijnsdag tips voor hem

Op zoek naar Valentijnsdag tips voor hem? Dan zit je goed! In dit artikel lees je de leukste tips om jouw man te verrassen op de meest romantische dag van het jaar. Onthoud dat mannen net als de meeste vrouwen meer geven om de verrassing dan om het cadeau. Probeer het daarom klein en persoonlijk te houden. En nog belangrijker: vier Valentijnsdag samen. Neem tijd om van elkaar te genieten.

Speurtocht

Plan een romantische date en leidt hem er naar toe via een speurtocht. Laat een raadsel bezorgen via een bezorgdienst op zijn werk en stuur daarmee naar een volgend raadsel totdat de tocht bij jou eindigt. Maak puzzels of een rebus, of laat een brief achter op een geheime plek op een treinstation. Leidt hem naar een bijzondere plek waar jij al aanwezig bent. Denk aan een concert van jullie favoriete band of een romantisch etentje bij kaarslicht.

>> BEKIJK HIER hoe je in ieder geval niet je man verrast!

Ontbijt op bed

Regel een ochtend vrij van jullie werk en bereid een ouderwets ontbijt op bed. Verse jus d’orange, broodjes van de bakker en lekkere koffie. Samen uitslapen en daarna naar jullie favoriete brunch tentje is natuurlijk minstens zo goed!

Klassiek Valentijnscadeau

Natuurlijk is er onder mannen onderzoek geweest naar wat zij zelf adviseren als Valentijnsdag tips voor hem. De top drie klassieke cadeaus voor Valentijn is helaas niet zo origineel, maar wel erg praktisch. Zo willen mannen het liefst gadgets voor hun telefoon, tablet of games voor een (spel)computer. Op een tweede plaats staat de vertrouwde valentijnskaart en op de derde plek willen de heren graag verzorgingsproducten, zoals een parfum of crème. Groot voordeel daarvan is natuurlijk dat je iets kunt uitzoeken wat jij zelf lekker vindt ruiken!

Erotisch cadeau

Een beetje spanning in de slaapkamer kan helemaal geen kwaad op Valentijnsdag. Een erotisch cadeau is daarom een klassieker onder de Valentijnsdag tips voor hem. Probeer te achterhalen wat zijn fantasie is. Ziet hij jou bijvoorbeeld graag in sexy lingerie? Of in een spannende set als verpleegster? Dan is 14 februari de perfecte gelegenheid om eens extra uit te pakken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021