Excite

Valentijnsdag tips voor haar

Op zoek naar Valentijnsdag tips voor haar? Gelukkig draait Valentijn vooral om de verrassing en niet om het cadeau zelf. Hou het klein en persoonlijk, want zo maak je de meeste indruk. Ter inspiratie zetten wij de leukste cadeaus voor Valentijn op een rij:

  • Bloemen zijn het meest populaire cadeau op Valentijnsdag. Je kunt bloemen thuis neerzetten als je vrouw of vriendin op haar werk is, maar je kunt ze ook laten bezorgen. Bloemen bestellen doe je tegenwoordig eenvoudig op het internet, bijvoorbeeld via Fleurop.
  • Sieraden doen het altijd goed bij vrouwen. Koop iets wat ze al eerder heeft getipt, of laat je adviseren door haar beste vriendin. Je kunt natuurlijk ook zelf iets leuks uitzoeken. Zo laat je zien dat je moeite hebt gestoken in het uitzoeken van een passend cadeau.
  • • Een massage doet het nooit verkeerd, zeker niet op Valentijnsdag. Leg je vrouw of vriendin een avond helemaal in de watten. Steek kaarsjes aan, koop een lekkere massageolie en laat de avond maar beginnen! Je kunt ook zelf tegoedbonnen maken voor massages die ze de rest van het jaar mag verzilveren.
  • • Een romantisch etentje is altijd goed. Het zal je vriendin niet om het eten zelf gaan, maar om het feit dat jullie een avond samen doorbrengen. Zit je krap bij kas? Kook dan zelf een maaltijd, steek kaarsjes aan en zet een romantisch muziekje op.

Tijd samen

Al deze Valentijnsdag tips voor haar zijn maar voorbeelden. Het zal je vrouw of vriendin niet uitmaken wat ze krijgt of wat jullie gaan doen, als jullie er maar samen een romantische avond van maken. Spreek dus niet ’s avonds laat nog af met je vrienden, maar ga gezellig samen naar bed. Zo laat je zien dat je speciaal tijd voor haar reserveert.

Op zoek naar Valentijnsdag tips voor hem? Lees dan dit artikel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021