Excite

Valentijnsdag 2014: de leukste uitjes

Valentijnsdag 2014 staat weer voor de deur. Wat heb jij gepland voor de dag van de liefde? Veel cafés, restaurants, theaters en andere horeca hebben voor 14 februari speciale arrangementen, om het jou en je geliefde leuk te maken. Het loont dus om rond te kijken naar Valentijnsacties bij jou in de buurt. Ter inspiratie zochten wij de leukste alvast voor je uit.

Etentje in sterrenrestaurant

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere locatie. Een etentje in een sterrenrestaurant is daarom perfect voor Valentijnsdag 2014. Een restaurant waar je nog niet eerder bent geweest maakt een date op 14 februari extra speciaal. Daar komt bij dat steeds meer sterrenrestaurants deals aanbieden via Groupon en Social Deal. Dat houdt een luxe diner lekker betaalbaar.

Theater of concert

Staan jullie open voor een cultureel avondje uit? Ga dan naar het theater of naar een concert. De meeste concertzalen en theaters bieden leuke arrangementen aan voor Valentijn, bijvoorbeeld met een hapje en een drankje achteraf. Gaan jullie al regelmatig een avond uit? Kies dan een keer voor iets nieuws! Laat je verrassen in de opera, een bij een optreden in een concertgebouw in de buurt waar je normaal gesproken voorbij loopt. De goedkoopste tickets vind je vaak op de dag zelf, bijvoorbeeld via het Uitburo.

Weekendje weg voor Valentijn

De dag van de liefde maak je echt af met een hotelovernachting. Omdat Valentijnsdag in 2014 valt op een vrijdag, is het de perfecte gelegenheid voor een weekendje weg. Dat kan in binnen- of buitenland. Lekker cultuur snuiven op een stedentrip, of tijd voor elkaar in een sauna- en wellnessoord. Een overnachting in een kasteel is ook erg bijzonder. Kijk daarvoor op kasteelovernachtingen.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021