Excite

Valentijnscadeaus tips

Valentijn staat voor de deur. Dat betekent dat je je vriend, vriendin, of degene die je al een tijdje op het oog hebt, moet verrassen met een leuk en origineel cadeau. Lastig, want wat koop je voor hem of haar? Gelukkig zijn valentijnscadeaus een booming business en staat het internet vol met websites die dit verkopen. Handig, vooral om inspiratie op te doen.

Traditioneel kleffe valentijnscadeaus vind je onder meer bij Your Surprise. Zoals een kussen in de vorm van een hart met een foto van jou en je lief erop, een chocoladehart met een lieve tekst erop, bonbons, lolly's en sleutelhangers: alles met een opdruk van jou en je vriend of vriendin. Niet echt origineel, wel grappig en lief.

Inmiddels ook al niet zo nieuw meer - maar misschien nog niet bij iedereen bekend - is een belevenis als cadeau. Een belevenis cadeau doen, blijft origineel. En als je een belevenis voor twee personen kiest, profiteer je er zelf ook nog van. Verschillende websites verkopen belevenissen, zoals Samen Beleven. Omdat het Valentijn is, ligt een romantische belevenis voor de hand, maar houdt je vriend of vriendin van de natuur, dieren of lekker eten dan is een paardrijdtocht door het bos of een culinaire belevenis ook leuk.

Benieuwd wat anderen nu een geschikt valentijnscadeau vinden? Op valentijnscadeau.net staat een valentijnscadeau top 5. Ieder jaar worden achtereenvolgens de volgende cadeaus het meest gegeven op Valentijn: bloemen, parfum, lingerie, knuffel en een fotogeschenk.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Elin B

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021