Excite

Valentijnscadeau: doen of niet?

Een Valentijnscadeau hoorde vroeger echt bij Valentijnsdag. Tegenwoordig lijkt dit echter minder gebruikelijk. Is het echt zo dat je eigenlijk geen Valentijnscadeau meer mag geven, of moet je er juist eentje geven, of je nu een relatie hebt of niet? Kort samengevat hangt het helemaal af van de situatie.

Als je een geliefde hebt, dan is de stap om een cadeau te geven een kleine. Tenzij je geliefde echt iets tegen cadeaus heeft, is dit het perfecte moment om een paar punten te scoren. Je verwacht toch een bepaalde attentheid van je partner en het zou vervelend zijn als jij wel een cadeautje krijgt, maar niets hebt om te geven.

Als je geen partner hebt, dan is het wat moeilijker om te bepalen of je wel of niet een cadeau moet geven. Een kleinigheidje kan altijd, maar pak niet te gek uit. Dat kan er namelijk voor zorgen dat de ontvanger zich enigszins ongemakkelijk gaat voelen. De kans dat er dan een romantisch vervolg gegeven kan worden op jullie mogelijke Valentijnsdate, zou wel eens heel klein kunnen zijn.

Je kunt het natuurlijk wel altijd bijzonder maken; een gepersonaliseerd cadeautje is bijvoorbeeld altijd leuker dan een standaard doos bonbons of een knuffel. Weet je niet wat je moet kopen? Schrijf dan een gedicht in een mooie kaart. Net even wat extra’s, maar niet te gek en zeker niet te duur!

Afbeelding: Flickr account Pink Sherbet Photography

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021