Excite

Leuke valentijnsarrangementen van 2011 - goed voor 2012!

De populairste valentijnsarrangementen van 2011 op een rij zetten, helpt je om je voor te bereiden op Valentijnsdag 2012. Verras je valentijn in februari met iets extra bijzonders.

Laag budget tot geen budget

In 2011 was het op 14 februari overwegend regenachtig met op sommige plekken (zoals in Zeeland) af en toe een beetje zon. Een uitdaging voor als je nauwelijks budget had voor valentijnsarrangementen, want bijvoorbeeld een romantische wandeling maken ging daardoor lastig. Wat er daarom populair was: zelfgemaakte kaarten (steek er tijd in in plaats van geld!), geschreven liefdesbetuigingen en romantische middagen of avonden met een goede dvd voor de tv. Tip: je kunt tegenwoordig ook online films huren, bijvoorbeeld via Veamer.nl. Koop voor een klein bedrag een flesje wijn erbij en je bent klaar. Of, net als populair in 2011: het bosje rozen. Niet duur, altijd goed, zeker met een lief kaartje erbij!

Gemiddeld budget

Een romantisch etentje was ook in 2011 erg populair. Speciale valentijnsarrangementen met bijvoorbeeld gratis champagne bij de maaltijd werden ook veel gereserveerd. In 2012 pak je het op tijd goed aan: kijk alvast online naar valentijnsarrangementen voor een zacht prijsje. Een goede zoekterm is 'valentijnsarrangement etentje'. Let op: sommige arrangementen zitten al snel vol!

Uitgebreid budget

De droom van elke romanticus: een groot budget. In 2011 kregen geliefden valentijnsarrangementen die uiteenliepen van ballonvaarten tot complete vakanties. Ook populair in 2011: de one day wedding (zie onedaywedding.nl) en valentijnsarrangementen van hotelspecials.nl. Maak het in 2012 eens extra persoonlijk. Wat is de allergrootste wens van degene op wie je verliefd bent? Welk land of welke plaats wil diegene bezoeken? Laat vervolgens die wens in vervulling gaan. Nog steeds geen inspiratie? Zoek dan eens op valentijnsarrangementen. Zo kom je zeker op genoeg ideeën.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020