Excite

Valentijn kaart: wie is jouw geheime aanbidder?

Heb je een Valentijn kaart gekregen en ben je heel erg benieuwd naar wie de afzender is? Hier vind je een aantal tips om erachter te komen wie jouw geheime aanbidder is. Volg ze op en wie weet kun je nog een romantisch vervolg geven aan die mooie kaart die je gekregen hebt!

De eerste stap is natuurlijk het bekijken van het poststempel. Waar komt jouw kaart vandaan? Als er geen stempel op zit, dan kan dat een teken zijn dat degene die je de kaart gestuurd heeft bij je in de buurt woont. Ook dat kan het kringetje weer wat kleiner maken. Ook het handschrift kan je een handige aanwijzing geven. Bekijk het handschrift zelf goed, maar laat het ook aan anderen zien. Wie weet komt het iemand bekend voor!

Staat er in de Valentijn kaart iets geschreven? Ook dat kan een aanwijzing zijn. Misschien wordt er verwezen naar een gelegenheid waar alleen jij en iemand anders bij betrokken waren of gaat het om een grapje tussen jou en iemand anders, waar weinig mensen van weten. Kleine hints kunnen verraden wie jouw Valentijn is.

Kun je helemaal geen enkele aanwijzing vinden? Kijk dan of je in ieder geval een vermoeden hebt. Als dat het geval is, dan kun je in gesprekken met diegene wellicht een subtiele hint laten vallen. Doe dit overigens niet als je helemaal niets in je vermeende Valentijn ziet; je zou diegene dan alleen maar in de verkeerde richting kunnen wijzen.

Afbeelding: Flickr account Luza

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020