Excite

Vader jarig? Geef eens iets anders

Ieder jaar zit je er weer mee: een leuk cadeau voor de verjaardag van je vader. Doe eens gek en geef hem dit jaar geen sokken, schroevendraaierset of geurtje. Verras hem met een origineel cadeau of leg hem de hele dag in de watten.

Geef bijvoorbeeld ‘een belevenis’ cadeau. Is je vader avontuurlijk? Neem hem mee skydiven, trakteer hem op een koninklijke vliegles of ga met hem golfsurfen. Houdt je vader van lekker eten? Volg dan een sushi workshop of laat hem zijn eigen jenever stoken. Origineler kan het haast niet. Op internet zijn bij verschillende websites zoals belevenissen.nl verschillende kadobonnen te bestellen. Ze zijn een jaar geldig en variëren van 15 tot 200 euro, afhankelijk van de activiteit.

Je kunt ook kiezen voor een meer persoonlijk cadeau, door iets voor je vader te maken. Zoals een muismat met bijvoorbeeld een leuke foto van jullie beiden erop, een fles wijn met een eigen ontworpen etiket of zelfs een eigen bedacht verjaardagslied. Op bijna alles kun je tegenwoordig eigen foto’s laten drukken, wat veel grappige en persoonlijke cadeautjes oplevert. Dit kan allemaal via internet en vaak is de levertijd maar 1 tot 2 werkdagen.

Voor andere originele cadeautips hoef je maar even het internet op te gaan, of je wordt overspoeld met websites met kadotips. Hier kun je inspiratie opdoen, of direct een kado bestellen. Je kunt het zien als een soort bol.com voor cadeautjes. Voorbeelden zijn bestelkado.nl, en eenkadovoorpapa.nl.

De Nationale Tijdschriftenbon is ook nog een leuk idee. Deze kan je vader inwisselen voor een tijdschriftenabonnement naar keuze. Handig voor als je niet zeker weet wat zijn tijdschrift is.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Beatrice Murch

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020