Excite

Schenk een ervaring: het unieke verjaardagscadeau

Wat geef je iemand die alles al heeft? Je kan aankomen zetten met een bos bloemen of een boekenbon, maar dat zijn zo ongeveer de saaiste opties die er zijn. Veel leuker is het om een ervaring als bungeejumpen te geven. Er zijn diverse bedrijven op internet te vinden die een ervarings- of eventbon aanbieden. Hét unieke verjaardagscadeau!

Wat wil je doen?

Is degene die je iets moet geven van de actieve soort, kijk dan vooral op de website eventbon.nl. Hier kan je een cadeaubon bestellen die je binnen een minuut in huis hebt. De bonnen zijn te koop in prijsklassen van 24,95 euro tot 299 euro. Voor een klein bedrag mag degene die de bon ontvangt bijvoorbeeld lekker gaan mountainbiken door de bossen van Valkenburg of gaan kanovaren. Wil je het echt groots aanpakken, dan kan er met de duurste bon gekozen worden uit activiteiten zoals een proefles helikopter vliegen. En zeg nou zelf, dat is toch net wat indrukwekkender dan een schroevendraaierset?

Nog meer mogelijkheden!

Ook op eventgifts.nl is het mogelijk om een bon te bestellen die toegang biedt tot de leukste activiteiten. Een drankorgeltje geef je bijvoorbeeld een wodkaproeverij cadeau voor maar 19 euro! En de strandliefhebber hangt al twee uur onder een powerkite voor 25 euro! Mocht je rollen in het geld, geef dan een vlucht weg in een echte straaljager, een MIG-29. Je bent wel bijna 15.000 euro kwijt, maar dan heb je ook wat!

Een cadeaubon wordt vaak als een soort uitvlucht gebruikt voor als je het echt niet meer weet. Maar door een activiteit cadeau te doen weet je zeker dat je geschenk gewaardeerd wordt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021