Excite

Prachtige tuin met een tuinbank van de Praxis

Een tuin is niet af zonder een lekkere zithoek. Dat dat niet veel hoeft te kosten, blijkt wel als je kijkt voor een tuinbank van de Praxis. Praxis is een bekende doe-het-zelf keten met altijd scherpe aanbiedingen. Een tuinbank kun je hier in de winkel aanschaffen of via de online shop.

Zelf in elkaar zetten

Voor je begint aan een tuinbank van de Praxis, is het handig om te beseffen dat je die in veel gevallen zelf in elkaar moet zetten. Dat is niet veel werk en meestal zijn alle delen al volledig op elkaar afgestemd, maar als je echt heel erg onhandig bent, dan kun je misschien beter overwegen elders een tuinbank te kopen. Je kunt ook in de winkel kijken naar een showmodel. Die zijn vaak al in elkaar gezet en soms zelfs nog wat goedkoper.

Online shoppen

Het makkelijkst koop je een tuinbank in de online shop van de Praxis. Je hebt dan namelijk keuze uit het volledige assortiment van de Praxis. In de winkel zie je vaak maar een bepaald deel van de collectie. In de online shop vind je gewone banken, maar ook schommelbanken en tuinbankjes voor twee personen. De banken zijn beschikbaar in verschillende kleuren; van naturel hout tot wit. De banken worden afgeleverd in de Praxisvestiging van jouw keuze. Je krijgt automatisch te horen wanneer jouw bank is aangekomen. Kom je er echt niet uit met het in elkaar zetten? Dan is er vast wel een vriendelijke medewerker die je een handje kan helpen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020