Excite

Trouwringen: wat is jouw droomring?

Als je bezig bent met een planning voor je bruiloft zou je bijna vergeten dat je ook nog trouwringen uit moet zoeken! Het is aan te raden hier op tijd mee te beginnen.

Als je gaat trouwen wil je natuurlijk een ring die bij je past, en een leven lang mee gaat. Kwaliteit is dus belangrijk. Denk goed na over de materialen die je wilt hebben. Was het vroeger gebruikelijk om voor goud te gaan, tegenwoordig kun je bijvoorbeeld kiezen uit platina, witgoud en andere metalen.

Als je iets bijzonders wilt met je trouwringen dan is er ook volop keuze. Zo is er de mogelijkheid om je vingerafdruk in elkaars ringen te laten zetten, of je kunt zelfs bij een edelsmid je eigen trouwringen maken! Op de bruiloft zelf kun je ook voor spektakel zorgen, er is een bedrijf in Nederland dat trouwringen laat brengen door roofvogels!

Omdat je de ring je hele leven gaat dragen is draagcomfort erg belangrijk. Let daar goed op tijdens het uitzoeken van je ring. Als je een ring laat ontwerpen is het aan te bevelen zo nu en dan even langs de edelsmid te gaan om te passen. Mocht de ring toch niet lekker zitten, kan deze aangepast worden voordat de grote dag begint!

Neem het zekere voor het onzekere als je de ringen eerder op kunt halen. Leg ze op een veilige plaats zoals in een kluis. Zo voorkom je eventueel een teleurstelling!

Afbeelding: Flickr account Print North East

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021