Excite

Op zoek naar betaalbare trouwringen: wat zijn de beste aanbiedingen?

Trouwringen moeten met zorg worden uitgekozen, als het goed is draag je hem de rest van je leven! De meeste trouwringen zijn van goud, maar andere materialen zijn ook mogelijk. De meeste trouwringen zijn niet goedkoop. Je kan veel geld besparen op je trouwringen door te letten op de aanbiedingen.

Aanbiedingen bij de juwelier

De meeste mensen kopen hun trouwringen bij de juwelier. Een juwelier heeft vaak speciale aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen of is de tweede trouwring gratis. Een bekende juwelier is Lucardi. Bij verschillende trouwringen krijg je nu de tweede ring voor een euro. Zit er geen Lucardi vestiging in je buurt? Kijk dan op de website of houd de aanbiedingen van je eigen juwelier in de gaten.

Online juwelier

Een andere mogelijkheid om betaalbare trouwringen te kopen is bij een online juwelier. Behalve interessante aanbiedingen zal deze de prijs ook zo laag mogelijk proberen te houden. Een nadeel is dat je de ring vanaf een plaatje moet uitkiezen. Bij Trendjuwelier.nl hebben ze nu speciale actie voor trouwringen. Bij deze aanbieding krijg je de tweede trouwring helemaal gratis! Ook bij Desieraderie.nl is de tweede trouwring gratis.

Trouwringen laten maken bij een goudsmit

Ben je op zoek naar betaalbare en originele trouwringen? Dan is een goudsmit misschien een optie. Deze maakt de trouwringen zelf aan de hand van een ontwerp. Misschien heeft de goudsmid wat moois in zijn eigen collectie of ontwerp je je trouwringen liever zelf. Een andere mogelijkheid is om zelf goud in te leveren zodat van dit goud de trouwringen worden gemaakt. Ideaal als je veel sieraden hebt waar je eigenlijk nooit meer gebruik van maakt. Op die manier hoef je alleen de arbeidskosten te betalen! Je kan via Google.nl heel gemakkelijk zoeken naar een goudsmit bij jouw in de buurt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021