Excite

Trouwkleding komt tot leven met trouwaccessoires

Draag bij je trouwkleding ook trouwaccessoires om je bruidsjurk meer glans te geven. Trouwaccessoires geven de bruidsjurk net iets extra’s. Met de juiste trouwaccessoires kan jij in je bruidsjurk nog meer tot je recht komen. Voorbeelden van trouwaccessoires zijn hoeden, sluier, handschoenen, collier, sjaal, haarbanden en haarsieraden en ander soort sieraden.

De traditionele sluier

De meest bedachte trouwaccessoire is de bruidssluier. Tegenwoordig draagt niet iedere bruid meer een sluier. Vroeger was het wel een veel geziene trouwaccessoire. Volgens de traditie draagt de bruid de sluier over haar gezicht, zodat ze nog onherkenbaar en mysterieus is voor haar toekomstige echtgenoot, die de sluier van haar gezicht verwijdert en zijn mooie bruid kan bekijken.

De moderne hoofdaccessoires

Tegenwoordig kiest niet elke bruid meer voor een sluier. Andere hoofdaccessoires zijn hoeden en haarsieraden. Voor het haar zijn diverse trouwaccessoires te krijgen als een diadeem, bloemen of haarbanden. Een originele haaraccessoire is bijvoorbeeld een diadeem met daarop een klein hoedje of een bloem.

Sierlijk met sieraden

Accessoires die eigenlijk niet mogen missen zijn sieraden. Voor je bruiloft kan je kiezen voor de mooiste bruidssieraden voor in je oren, om je hals of om je arm. Denk bijvoorbeeld aan The Hills-ster Heidie Montag die op haar bruiloft ontzettend mooie sieraden droeg. Zij liet zien hoe je een prinses kan zijn met heel veel glimmende sieraden. Wanneer je van meer eenvoud houdt, kun je er ook prachtig uit zien met een mooie collier of prachtige oorbellen. De zin ‘diamonds are a girl’s best friend’ geeft al aan dat je als bruid zeker bij je trouwkleding de mooiste trouwaccessoires mag dragen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020