Excite

Vind alles voor je trouwen in de webshop

Ga je trouwen? In een webshop vind je alles wat je nodig hebt voor de trouwerij.

Alternatieven voor rijst

Rijst gooien naar het bruidspaar is jarenlang een 'fijne' traditie geweest bij bruiloften. Maar tegenwoordig gebeurt het niet zo veel meer, tenzij je de schoonmaakkosten wil betalen en korrels rijst uit je trouwjurk vissen niet zo erg vindt. Maar er zijn ook alternatieven. Minder pijnlijk dan rijst zijn bijvoorbeeld zeepbellen. De webshop trouwartikelen.nl biedt zo'n bellenblaas aan waarvan zij zeggen dat deze bellenblaas niet vlekt. Wel zo fijn voor je beeldige trouwjurk uiteraard. Bellen staan vaak prachtig op foto's en het kost geen geld voor de schoonmaak zoals bij de rijst wel het geval is.

Bedankje voor de gasten

Heb je het grootste deel van je budget uitgegeven aan de trouwlocatie of de jurk? Om goedkoop uit te zijn, kun je je huwelijksbedankjes zelf maken. Koop rode snoepharten en allerlei andere rode snoepjes. Doe er een leuk iets omheen zoals tule. Dit kan een zakje zijn. Dit kun je natuurlijk ook laten doen. Niet iedereen heeft immers zin om bedankjes zelf in elkaar te gaan knutselen. josgifts.nl is een webshop waar je dit soort dingen kunt bestellen.

Versiering van de locatie

Het is natuurlijk belangrijk dat de locatie waar de receptie gehouden wordt of waar gegeten wordt, versierd is. Een trouwfeest doe je immers niet al te vaak en hopelijk maar één keer in je leven. Vaak regelt de ceremoniemeester de versieringen of deze laat het doen. Bij de decoratie kun je aan van alles denken. Slingers, een rode loper voor het bruidspaar, maar ook ballonnen zijn een optie. Op deballonnenkoning.nl vind je allerlei soorten ballonnen voor allerlei gelegenheden, dus ook voor een trouwerij. Denk eens aan een boog van ballonnen waar het bruidspaar onderdoor moet lopen.

Genoeg keuze dus voor je trouwen. Bekijk de webshop en zoek die spullen uit die jullie bruiloft helemaal tot een topfeestje maken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020