Excite

Trouwen in een vintage stijl

Wil jij je bruiloft in een authentiek jasje steken? Kies dan voor een vintage-thema. Daarbij trouw je in een modern jasje, maar met een flinke knipoog naar het verleden. Misschien dat je oma het al ooit geroepen heeft: alles wat is geweest, komt ooit weer een keer terug. Er is dus voldoende te krijgen om je trouwdag op een vintage-manier aan te kleden. Kijk eens op de zolder van je opa en oma of neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Trouwartikelen.nl. Zij hebben al een leuke vintage-selectie voor je verzameld!

    Trouwen in vintage stijl

Romantiek bij uitstek

Een vintage-thema is romantiek ten top. Denk aan kanten details, romantische kleuren en sierlijke accessoires. Wat vind je bijvoorbeeld van leuke papieren zakjes? Deze kun je onder andere gebruiken om lekkere snoepjes of andere bedankjes voor je gasten in te doen. Kies zakjes met een vrolijk motief, zoals een vogel of een vlinder, en een sierlijke afwerking.

    Trouwen in vintage stijl

Ook in andere trouwartikelen kun je de vintage-stijl eenvoudig toepassen. Belangrijk hierbij is dat je natuurlijke materialen kiest, zoals een juten loper en slingers van papier of stof. Wist je trouwens dat je dergelijke aankleding ook makkelijk zelf kunt maken? Daarmee geef je je bruiloft een extra persoonlijke touch! Ben je niet zo creatief, dan kun je natuurlijk ook terecht op het internet. Er zijn verschillende webshops die trouwartikelen in een vintage-look verkopen.

Een vintage-look, een verse smaak

Zelfs je trouwtaart kun je in een vintage-thema aankleden. Vraag aan de bakker of hij met het thema rekening wil houden, bijvoorbeeld in de kleuren marsepein die hij gebruikt. Ga je zelf aan de slag in de keuken? Denk dan eens aan vintage-cupakeprikkers, een bijpassende, romantische taarttopper of wees extra origineel met een snoepbuffet in plaats van een trouwtaart! Je gasten zullen versteld staan van de creativiteit waarmee je jullie bruiloft hebt aangekleed. Wees wel consequent in het doorvoeren van je thema en maak het vooral niet te bont. Als je alles rustig, natuurlijk en in één stijl houdt, zal je vintage-trouwdag een goede voorbode worden van een lang en gelukkig leven samen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021