Excite

Trendy trouwringen: wel of niet belangrijk op je trouwdag?

Trouwringen, het is maar waar je van houdt en hoeveel je wilt uitgeven! Kies je voor een klassieke, gouden trouwring of ben je eerder van het trendy type? Een trouwring is ook wel een verpersoonlijking van jezelf en moet dus bij je passen. Het is namelijk de bedoeling dat je je trouwring elke dag draagt.

Keuze uit diverse materialen

Het aanbod op vlak van materialen is divers: wit goud, geel goud, rood goud, platina, titanium, combinatie goud en zilver en het zwarte zirkonium. In al deze materialen kan je voor een eerder klassiek of trendy set trouwringen kiezen. Bij een lokale juwelier kan je wellicht je eigen exemplaar laten assembleren: strak of trendy, breed of smal, met of zonder saffier, mat of hoogglans, keuze genoeg! Bij de klassieke maar toch trendy trouwringen is de collectie van Nicky Vankets als buitenbeentje te vermelden. Het prijskaartje is echter ook navenant.

Partnerringen: een goedkoper alternatief

Een rondje surfen op internet leert al gauw dat je voor een set trouwringen minimaal aan 250 euro moet denken. Maar ook een prijskaartje van 1.500 euro is niet uitzonderlijk. Een hip alternatief voor de toch wel dure gouden ringen, zijn de zogenaamde vriendschapsringen. Steeds meer koppels overwegen dit minder dure alternatief van vriendschapsringen, relatie-ringen of partnerringen. What's in a name!

Vooral zij die niet kiezen voor een klassiek trouwfeest met alle toeters en bellen kunnen door deze vriendschapsringen gecharmeerd worden. Voor hen hoeft het niet al goud te zijn wat er blinkt! Het grootste voordeel is uiteraard de prijs. Je bent al 'geringd' voor een paar tientjes. In plaats van edelmetalen gaat het dan over sterlingzilver, zirkonia, nepdiamanten of staal. Kortom, het gaat erom hoeveel belang je aan trouwringen hecht. Waarom veel geld uitgeven als je je zin vindt in een goedkoper alternatief? Het merk Esprit biedt bijvoorbeeld een heel betaalbare collectie aan. Online kun je eens kijken bij Klingel, Kijkshop, Neckermann, Lucardi en Wenz. En voor de fans: ook Swarovski heeft trouwringen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021