Excite

Tips voor je trouwauto

Trouwauto’s moeten bij jouw bruiloft passen. Het kan natuurlijk geweldig zijn om die enorme limousine te huren voor je trouwerij, maar het klopt niet echt bij een kleine, bescheiden bruiloft. Alleen als het helemaal bij jullie past, kan het een idee zijn om voor de auto te kiezen. Kijk dus eerst ook even rond voor je een definitieve keuze maakt.

Wanneer past een auto eigenlijk bij jullie? Je kunt bijvoorbeeld denken aan iets romantisch. Misschien zijn jullie gek op Engeland. Een leuke, typisch Engelse auto zou dan echt wat voor jullie zijn. Je kunt ook de auto huren van het merk waar jullie voor het eerst samen mee op reis gingen. Het gaat er uiteindelijk om dat de auto jullie aanspreekt, ook als alleen jullie twee de betekenis van die aanspraak kennen.

Om alvast ideeën op te doen kun je rondkijken op de grote hoeveelheid websites waarop trouwauto’s worden aangeboden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt ermee naar je bruiloft worden gereden; oude schoolbussen (waarmee je ook gelijk je gasten kunt vervoeren), raceauto’s, klassieke auto’s of een echte Engelse bus.

Je hebt kortom bij het zoeken naar een trouwauto voldoende keuze. Als je uiteindelijk hebt besloten welke auto het voor jullie bruiloft gaat worden, kun je de zoektocht beginnen naar de goedkoopste aanbieder. Want ook al is de ideale trouwauto leuk, hij moet natuurlijk ook nog eens betaalbaar zijn. Tip: vraag ruim vooraf naar de beschikbaarheid van het voertuig. Zo vis je niet achter het net.

Afbeelding: Flickr, Elshout Pompoenen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021