Excite

Tips voor een succesvolle relatie

Heb je een relatie? Deze tips helpen om je relatie te verbeteren. Het is immers niet altijd even makkelijk om een relatie te hebben en er zijn genoeg dingen waar je tegenaan loopt.

Eerlijkheid

Eerlijkheid is in een relatie van groot belang. Wees eerlijk over je verleden, over de dingen waar je moeite mee hebt en wat voor jou belangrijk is. Je partner weet niet waar jij mee zit, als je het niet uitspreekt. Eerlijkheid duurt dus het langst en het is alleen maar beter om bepaalde zaken uit te spreken.

Je partner kun je niet veranderen

Veel mensen denken dat ze bepaalde eigenschappen van hun partner kunnen veranderen. Pas hiermee op, want het is moeilijker dan het lijkt om iemand te 'kneden' in een persoon die jij graag wilt dat hij of zij is. Accepteer dus je partner, ook de mindere kanten van hem of haar.

Geef elkaar de tijd

Sommige mensen hebben erg behoefte aan eigen tijd. Ze willen dan even alleen zijn, of juist alleen met vrienden. Geef elkaar deze rust en tijd en probeer niet constant aan elkaar te plakken. Dit kan voor irritaties zorgen, dus het is beter om alert te blijven.

Verwacht geen wonderen

Het heeft tijd nodig om elkaar beter te leren kennen. Geef elkaar die tijd en verwacht geen wonderen wanneer je net iets met elkaar hebt. Tegenslagen zijn er altijd, maar het gaat er vooral om hoe je met dit soort tegenslagen omgaat. Zie een tegenslag ook als een manier om dichter bij elkaar te kunnen komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021