Excite

Vind je match met Surinaamse datingsites

Je bent dol op het land, dol op de mensen of komt er misschien zelf vandaan. Wat je reden ook is; de Surinaamse liefde van je leven vind je niet in het café op de hoek, maar via Surinaamse datingsites. Wij geven je een aantal handige tips.

Milobi.com

Een van de meest bekende Surinaamse datingsites is Milobi.com. Aanmelden is helemaal gratis. Zodra je jezelf eenvoudig geregistreerd hebt, krijg je toegang tot de profielen van andere leden en kun je zoeken naar een match. Je kunt op leeftijd zoeken en ook de keuze specificeren op woonplaats. Vind je het leuk om direct met Surinaamse dames te praten? Dan kun je het betaalde nummer van Milobi bellen, 0906-0400090.

MixedMatches.nl

Een goed alternatief voor Milobi.com is MixedMatches.nl. Die website is de eerste datingsite van Nederland die helemaal interraciaal is. Het doel van de site is het maken van een match tussen Surinaamse en Nederlandse mannen en vrouwen. Je kunt hier terecht voor gewoon een leuke date, maar ook voor een relatie. De site bestaat al sinds 2004 en heeft in al haar jaren van bestaan al heel wat mensen samengebracht. Inmiddels is het in Suriname zelfs een van de allergrootste datingsites. Inschrijven is gratis en je krijgt direct toegang tot de profielen van andere gebruikers. Hierin lees je onder meer over hun herkomst, waar ze naar op zoek zijn en hun uiterlijk. Je kunt vervolgens contact opnemen om meer te weten te komen. Je kunt je gratis inschrijven als zilveren lid. Daarna kun je betaald lid worden als gouden lid. Alle faciliteiten van de website staan dan tot je beschikking.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020