Excite

Met surfschoenen geniet een kind meer van water

Met echte surfschoenen kan een kind heerlijk van de zee of een meer genieten zonder last te krijgen van het koude water. Aan zee of bij een meer moet het kind soms beschermd worden tegen andere omstandigheden dan water, zoals schelpen, kwallen of zee-egels. Met surfschoenen kan een kind door het water rennen zonder wondjes aan de voeten te krijgen.

Water- of aquaschoenen

De meeste sportwinkels met een uitgebreide watersportcollectie verkopen vaak ook surfschoenen. Sommige winkels noemen ze waterschoenen of aquaschoenen. Ze worden tenslotte niet alleen gebruikt om mee te surfen. Sportwinkels waar je terecht kan zijn bijvoorbeeld de Perry Sport of Decathlon. Een voordeel van het kopen bij een echte sportwinkel is dat je kan vragen om advies. Zo kan je voor je kind de surfschoenen kopen die voldoen aan jouw eisen.

N-RGY online

Via internet kan je terecht bij de website www.nrgy.nu voor surfschoenen voor jouw kind. Bij N-RGY betaal je niet veel voor de waterschoenen. De ‘junior aquashoes’ kosten bijvoorbeeld in de aanbieding slechts 3,95 euro. De schoenen zijn verkrijgbaar in leuke kleuren als roze voor de meisjes en groen en blauw voor de jongens. Deze waterschoenen zijn te koop vanaf maat 28 tot en met maat 35. Uiteraard is het afhankelijk van de voorraad of de juiste maat nog te krijgen is. Bij N-RGY heb je keus uit 25 soorten junior waterschoenen in diverse kleuren.

Meer online

Andere webshops waar je surfschoenen kan bestellen zijn: www.slipperwereld.nl en www.sportartikelen-shop.nl. Voor surfschoenen hoef je niet veel te betalen. De prijzen voor surfschoenen liggen gemiddeld tussen de 3 en 15 euro.

Met surfschoenen kan jouw kind onbezorgd genieten van de zee, het strand of het grote meer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021