Excite

Supertip: een beleveniscadeau geven

Een cadeautje uitzoeken is op zich niet moeilijk, maar als je echt wat bijzonders wilt geven dat de ontvanger ook écht op prijs stelt, dan zul je wat meer moeite moeten doen. Of gewoon creatiever moeten nadenken. Want een cadeautje is leuk, maar zal uiteindelijk verstoffen, kapot gaan of weggegeven worden. Dan kun je beter een beleveniscadeau geven. De herinnering daaraan blijft je je leven lang bij!

Doe samen iets leuks

Een beleveniscadeau geven kan op verschillende manieren. Je kunt een beleveniscadeau uitzoeken dat alleen voor de ontvanger bedoeld is, maar je kunt ook samen iets leuks doen. Via Samenbeleven.nl kun je een heleboel uitjes vinden die je, in de vorm van een mooie cadeaubon, kunt weggeven. Denk aan het rijden in een snoek, dineren in het donker, een koe knuffelen, een solex tour rijden, picknicken in de tuin van een kasteel of een heuse safari maken. De cadeaus zijn verkrijgbaar voor twee personen, maar je  kunt ook cadeaus uitzoeken waarmee meer dan acht mensen mee kunnen. Dat is dus ook heel leuk voor bijvoorbeeld een vriendengroep. Let op: elke cadeaubon is na uitgifte slechts een jaar geldig.

Culinaire uitjes

Via Belevenissen.nl kun je uitjes op soort filteren. Als degene die je een cadeau wilt geven heel erg van eten en drinken houdt, dan kun je bijvoorbeeld een workshop bonbons maken cadeau geven. Ook leuk: een kaasproeverij, een canal cruise met vodkaproeverij, een workshop chocolade of truffels maken of een gezellige bierproeverij met lunch. Laat je verrassen door de talloze mogelijkheden en maak snel je keuze!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018