Excite

Stuur een Valentijnskaart via internet

Vroeger was Valentijnsdag in Nederland niet alleen bedoeld om je geliefde te verrassen met een cadeautje of kaartje, het was meer een dag waarop je je dierbaren eens in het zonnetje kon zetten. De traditie om kaarten te versturen, kwam in Nederland relatief laat vergeleken met andere landen, maar nu zijn Valentijnskaarten niet meer weg te denken op 14 februari.

Hoewel steeds meer kaarten digitaal verstuurd worden, is het ook leuk om een Valentijnskaart via de post te versturen. Er zijn verschillende aanbieders die je ook de mogelijkheid geven om een leuk cadeautje bij de kaart te versturen. Zo kun je er bijvoorbeeld een doosje chocola bij versturen of een bosje bloemen. En dit kun je natuurlijk heel gemakkelijk via internet doen. Ook wanneer je alleen een kaart wil versturen, kun je dit al online regelen. Je geeft het adres op, betaalt en de website zorgt ervoor dat jouw Valentijn uiteindelijk een echt kaartje in de bus krijgt.

Je kunt er ook voor kiezen om een Valentijnskaart via de e-mail te versturen. Je weet dan zeker dat de e-card op de goede dag in de mailbox van je geliefde zit en vaak krijg je er een ontvangstbevestiging van. Je kunt op internet via vele websites een kaart versturen en je hebt ook de keuze uit een groot aantal designs. De meeste van deze kaarten zijn geanimeerd of met muziek. Dat is dan nog eens een originele Valentijnskaart.

Afbeelding: Flickr, lifelikeapps

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021