Excite

Stuur een valentijnskaart

Als je een valentijnskaart wil versturen voor Valentijn, kun je kiezen voor een lieve kaart met een persoonlijke tekst. Ben je niet zo goed met woorden of wil je je valentijn eens extra verrassen? Dan heb je veel mogelijkheden om van een eenvoudige valentijnskaart iets heel bijzonders te maken. Er zijn namelijk veel toevoegingen die je valentijnskaart zo bijzonder maken dat je vriendin of vriend zeker verrast zal zijn.

Een eerste idee voor een originele valentijnskaart is er eentje met tekst of muziek. Natuurlijk heb je in de winkel kaarten met een standaardnummer, maar op internet kun je je kaart iets persoonlijks geven. Zo is het mogelijk om de naam van je valentijn in te laten zingen. Je kunt ook een eigen tekst inspreken en die meesturen met de kaart.

Houdt je valentijn erg van snoepen? Dan kun je ervoor kiezen je kaart van chocola te maken. Het is dan mogelijk om je eigen foto op de chocoladekaart te laten drukken. Ontwerp een mooie kaart en laat je ontwerp drukken op chocola, zodat het in eerste instantie net een echte kaart lijkt. Een variatie op de chocoladetaart is bijvoorbeeld de chocoladepuzzel, waarbij je een eigen foto laat drukken op heerlijke chocola. Vervolgens kun je de stukjes door elkaar husselen en de puzzel in elkaar zetten. Bijna zonde om op te eten...

Wil je toch iets meer dan alleen een kaart, dan kun je bij diverse websites een cadeautje bij je valentijnskaart laten bezorgen. Bedenk wel: het belangrijkste is het idee waarmee je je valentijn verrast.

Afbeelding: Flickr, joebeone

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021