Excite

Stuur een leuke kaart voor je bruiloft

Een kaart moet er leuk uitzien en passen bij jullie als trouwkoppel. Wat wil je uitstralen met de kaart en hoe moet de kaart overkomen? En met alleen een mooi ontwerp ben je er nog niet: de inhoud van de kaart is nog veel belangrijker. Mensen vergeten vaak belangrijke punten in hun trouwkaart te zetten. Bedenk dus heel goed: wat moeten de gasten van de bruiloft weten?

Geef sowieso de datum aan en het tijdstip waarop je gasten welkom zijn. Ook de locatie is heel belangrijk, dus zeg waar het grote feest wordt gehouden. Het is tevens belangrijk om de gegevens van de Ceremoniemeester in de kaart te zetten. Zo kunnen de gasten contact met hem of haar opnemen als ze bepaalde dingen willen doen tijdens de bruiloft.

Wil je de gasten enigszins uitsplitsen? Bijvoorbeeld de belangrijke gasten aan het begin van de avond en de rest later? Zorg dan dat je verschillende kaarten hebt die je kunt versturen, zodat iedereen de juiste informatie ontvangt.

Er zijn veel bedrijven die zich speciaal richten op trouwkaarten. Ga daar eens heen en laat je informeren. Bekijk de verschillende ontwerpen en lettertypes, zodat je een mooie kaart kunt samenstellen die je naar al je vrienden, familie, collega’s en kennissen kunt sturen voor de bruiloft.

Afbeelding: Flickr account acme

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020