Excite

Stoer verjaardagscadeau voor vader

Als je vader geen verlanglijst heeft, dan is het vaak moeilijk om een leuk en origineel verjaardagscadeau voor hem te bedenken. In plaats van met een presentje kun je hem ook verrassen met een originele belevenis. Maak je vader blij met een stoer cadeau.

Is je vader een echte lefgozer? Laat hem dan een parachutesprongmaken. Na een korte cursus springt hij onder begeleiding uit een vliegtuigje, vanaf kilometers hoogte. Een prachtig uitzicht valt hem ten deel. Deze ervaring zal hij de rest van zijn leven met zich mee dragen. Parachutespringen in Nederland kan onder andere in Rotterdam, Hilversum, Purmerend en op de eilanden Texel en Ameland.

Veilig aan de grond, maar minstens zo spannend, is een ritje in een Ferrari. Onder begeleiding van een instructeur krijgt je vader de kans om in deze legendarische auto een vooraf vastgestelde route af te leggen. De routes zijn erg gevarieerd, zodat hij alle capaciteiten en mogelijkheden van een Ferrari kan ontdekken. Het is een jongensdroom die uitkomt. Is je vader meer onder de indruk van de Lamborghini? Ook daarin is een rit mogelijk!

Aan de mannen die meer van zee houden is ook gedacht. Is je vader een echte waterrat? Laat hem dan yachtzeilen. Als volwaardig lid van de bemanning is hij een dag aan boord van een zeewaardig zeilschip. Hij leert de schipper kennen, en krijgt dan uitgebreide informatie over hoe het eraan toegaat op een schip. Hoe staat de wind? Welke zeilen moeten worden gehesen? Hoe bedien je het roer? Als de weersomstandigheden het toelaten, wordt misschien zelfs het grote zeil gehesen.

Afbeelding: Flickr, user tonylanciabeta

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020