Excite

Leuke speeltoestellen in de tuin

Speeltoestellen in de tuin zijn handig voor als je kinderen hebt. Het is vooral handig wanneer er niet echt speeltuinen bij je in de buurt zijn, of wanneer je aan een gevaarlijke weg woont. Kinderen kunnen dan lekker in de tuin spelen.

Glijbaan

Een glijbaan heb je van hout, ijzer of plastic. De plastic glijbanen moet je vaak weer binnen zetten en gaan doorgaans niet zo lang mee als de houten en ijzeren glijbanen. Je kunt glijbanen kant en klaar kopen.

Schommels

Kies voor een echt rek met schommels of hang een schommel in de boom. Zorg wel dat de boom sterk genoeg is en dat de tak niet zomaar zal afbreken. Het is ook raadzaam om iets onder de schommel te leggen die een eventuele val kan breken, zoals een mat.

Klimrek

Veel kinderen houden van klimmen en een klimrek is dan een prima optie voor in de tuin. Je hebt ze in allerlei soorten en maten en je kunt dus makkelijk een klimtoestel vinden dat in jouw tuin past. Het is vaak wel zo dat een groter klimrek veel leuker is voor kinderen en dat ze op en kleiner rek al snel zijn uitgekeken.

Trampoline

Een trampoline is ontzettend geliefd bij kinderen. Je kunt er makkelijk eentje kopen en in de tuin zetten. In de winter kan hij wel beter naar binnen. Om gevaarlijke valpartijen te voorkomen kun je ervoor kiezen om de trampoline gedeeltelijk in te graven. De val is dan minder hoog, omdat de meeste trampolines zelf al vrij hoog zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020