Excite

Speelgoedwinkels in België

Speelgoedwinkels in België zijn er genoeg. Zo is de winkel Dreamland een bekende Belgische speelgoedwinkel. Maar ook Bart Smit is er te vinden. Woon je aan de grens, dan kun je altijd een dagje gaan shoppen in België. De kinderen kunnen zich dan meteen vermaken in een Belgische speelgoedwinkel.

Dreamland

Dreamland is een winkel in België die speelgoed verkoopt. Ze zitten in meerdere plaatsen in het land, onder andere in Gent en in Turnhout. Daarnaast heeft Dreamland ook een webshop. Deze is te vinden op hun site: dreamland.be. Hier staan ook andere leuke nieuwtjes op over de winkel.

Bart Smit

Bart Smit is een bekende speelgoedwinkel in Nederland. In ongeveer elke grotere plaats zit wel een Bart Smit. Maar wist je dat Bart Smit ook in België zit? Ze zitten in een tiental plaatsen waarvan Brussel, Maasmechelen en Oostende er een aantal zijn. Ze hebben ook een webshop die ook speelgoed naar België verstuurt. Let dan wel op dat de verzendkosten anders zijn dan wanneer het binnen Nederland besteld wordt.

Online speelgoedwinkels

Trapautodealer.be

Je hebt natuurlijk een heleboel soorten speelgoedwinkels online. Ben je op zoek naar een trapauto? Ga dan naar trapautodealer.be. Zij verkopen trapauto's in allerlei uitvoeringen. Accu-auto's, skelters, driewielers en nog veel meer. De verzendkosten zijn gratis en er wordt binnen 48 uur geleverd op werkdagen. Bestellen is eenvoudig. Ga naar de categorie naar keuze en klik bij de trapauto van jou keuze op 'In winkelwagen'.

Bol.com

Sinds kort heeft bol.com speelgoed in het assortiment. Bovendien verzendt Bol.com ook producten naar België. Let er ook hier op dat de verzendkosten anders uitvallen dan wanneer er binnen Nederland wordt besteld. De bedragen hiervoor zijn uiteraard terug te vinden op de site.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021