Excite

Wat is in de speelgoedwinkel nu leuk, fun speelgoed?

In de speelgoedwinkel wordt een hoop speelgoed verkocht. De speelgoedwinkel verkoopt ook fun speelgoed. Daar kun je bijvoorbeeld mee lachen zoals een scheetkussen. In dit artikel een paar voorbeelden van die fun speelgoed waar je mee kunt lachen en waar je je lang mee kunt vermaken.

Scheetkussen

Scheetkussens bestaan al heel lang. Het is een zak, gevuld met lucht. Het is vaak net een klein kussentje. Zodra men erop gaat zitten, ontsnapt de lucht en ontstaat er een scheetgeluid. Dit soort dingen zijn vooral populair onder basisschoolkinderen die het op elkaars stoel leggen en er dan heel hard om moeten lachen, omdat het net lijkt alsof het andere kind een scheet laat.

Magic Twisty

Ook Magic Twisty bestaat al jaren. Het beestje is een tijd weggeweest, maar het is tegenwoordig weer helemaal populair. Het is een soort pluizige worm. Maak leuke figuren en vormen met dit diertje. Je kunt het tussen je vingers door laten kruipen. Het is zacht doordat het gemaakt is van zacht materiaal. Je kunt hem over je hand, tussen je vingers door, in de nek van je beste vriendin laten kruipen.

Je eigen helikopter maken

Met een ballonnenset gevuld met helium kun je eigen helikopter maken. Je kunt hem tot wel 15 meter de lucht in laten vliegen. Bij het vliegen maakt hij een fluitend geluid en dat is natuurlijk ook leuk. Je kunt een wedstrijdje doen. Welke helikopter komt hoger en welke maakt meer geluid? Deze set, de FunHeliBallon die je bij onder andere de Intertoyskunt kopen, is eenvoudig in elkaar te zetten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021