Excite

Speelgoed voor meisjes

Meisjes vinden het, net zoals jongens, erg leuk om te spelen. Meisjes hebben veel speelgoed dat ze erg leuk vinden. Zo kunnen ze zich erg vermaken met poppen of barbies. En je hebt enorm veel soorten poppen. Bijvoorbeeld poppen die iets kunnen zeggen of die ophouden met huilen wanneer je ze een flesje geeft. Barbie’s heb je ook in allerlei soorten en maten. Je hebt talloze Barbie’s die allemaal eigen jurken hebben. Ook heb je allerlei accessoires, zoals huizen, auto’s en boten. Een verzameling van Barbie kan dus behoorlijk groeien.

Veel meisjes vinden het ook leuk om te knutselen. Er zijn knutselpakketten te krijgen en sommige bevatten ook leuke glitters. Ook kun je knutselpakketten kopen waarbij de kinderen hun nagels kunnen versieren. Of ze maken mooie armbandjes. Er zijn tevens veel meisjes die van verkleden houden. Je kunt voor hen verkleedkleren halen.

Houd er wel rekening mee dat niet alle meisjes van hetzelfde speelgoed houden. Sommige meisjes spelen graag met poppen, andere doen graag bordspelletjes en weer andere spelen met jongensspeelgoed. Je moet een meisje nooit forceren om ergens mee te spelen. Geef haar vooral speelgoed dat ze leuk vindt in plaats van iets dat bij haar hoort.

Speelgoed voor meisjes kun je kopen in een speelgoedwinkel. Je kunt speelgoed ook in een webwinkel kopen. Je kunt erg leuk speelgoed vinden. Ideaal voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Afbeelding: Flickr account elpablo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020