Excite

Speelgoed voor meiden: voor binnen en buiten

Er is een hoop speelgoed voor meiden te vinden in de speelgoedwinkels. In de winkels, maar ook zeker op internet. Wat koop je nu voor een meisje dat ze echt leuk zal vinden?

Voor meisjes is er een heleboel te vinden op het gebied van speelgoed. Je hebt genoeg binnenspeelgoed zoals Barbies, maar ook buitenspeelgoed zoals hoepels en trampolines.

Binnenspeelgoed

Poppen, knuffels en Barbies

De meeste meisjes vinden het ontzettend leuk om een pop, een knuffel of een Barbie te krijgen. De meeste meisjes zorgen graag ergens voor. Bovendien stimuleren dit soort dingen hun creativiteit en hun fantasie en ze kunnen er samen mee spelen. Ook My Little Pony vinden meisjes leuk om te krijgen. Vooral de wat jongere meisjes of de paardenfans.

Verkleedkleding

Bij binnenspeelgoed kun je ook denken aan verkleedkleren. Een prinsessenjurk, een verpleegstersuniform, de kleding van de favoriete prinses: het kan allemaal! Maar er hoeven niet altijd dure kledingstukken nodig te zijn om te verkleden. Een wit laken kan dienst doen als spook en met een oranje laken ben je bijvoorbeeld een sinaasappel. Dit soort dingen zijn ook goed voor de fantasie.

Buitenspeelgoed

Rolschaatsen of skeelers

Rolschaatsen of skeelers zijn ook eigenlijk altijd wel in trek bij meisjes. Extra aantrekkelijk zijn rolschaatsen die een leuk kleurtje hebben zoals roze. Roze is van veel meisjes hun lievelingskleur, dus skates in die kleur zal goed ontvangen worden.

Trampoline

Een trampoline is heerlijk om buiten op te springen en zo te bewegen. Vroeger zag je trampolines vooral in gymzalen, maar nu hebben ook heel veel mensen er een in de tuin. Het is dus leuk en gezond! Enige vereiste is eigenlijk dat er een tuin is. Vaak worden trampolines in de grond geplaatst, zodat de kinderen er niet te hard afvallen. Door dit soort ongelukjes worden namelijk heel wat botten gebroken. Het is altijd verstandig om bij het plaatsen na te gaan wat de meest veilige manier is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021