Excite

Speelgoed voor je baby

Er is enorm veel speelgoed voor baby’s. Je hebt bijvoorbeeld rammelaars of muziekdoosjes. Speelgoed dat ouders niet altijd kunnen waarderen, omdat het zoveel geluid maakt. Hierdoor lijkt de rust met de komst van een kleintje helemaal verdwenen te zijn.

Gelukkig is er ook baby-speelgoed dat niet allerlei rare muziekjes maakt. Denk bijvoorbeeld aan knuffels, speelboekjes, dierenfiguren en allerlei ander speelgoed. Babyspeelgoed is vooral heel groot en vaak ook zacht. Zo kan een baby het niet direct in zijn of haar mond stoppen en zich ook niet zo snel bezeren.

Ben je op zoek naar speelgoed voor de baby van iemand anders? Dat kan best lastig zijn, want je weet niet wat het kind al heeft en wat niet. Het kan handig zijn om de ouders te vragen wat je eventueel voor de baby kunt kopen. Als je echt wilt dat het ook voor de ouders een verrassing wordt, probeer dan kritisch te kijken in de winkel. Waar heeft de baby wat aan en zullen de ouders het ook wel kunnen waarderen?

Je kunt baby speelgoed in speelgoedwinkels kopen of in speciale babywinkels. Ook op internet heb je erg veel webshops die speelgoed verkopen. Dit kan een leuk alternatief zijn, want op internet vind je vaak speelgoed dat in de winkel niet te verkrijgen is.

Afbeelding: Flickr account wiredfornoise

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020