Excite

Speelgoed van hout

Hout is een prachtig, natuurlijk materiaal. Je kunt er van alles van maken, zoals speelgoed. Het gebruik van hout voor speelgoed is al zo oud als de mensheid en toch steeds meer gewild. De duurzaamheid van houten speelgoed is velen malen groter dan plastic speelgoed. Dat is wat het juist zo aantrekkelijk maakt. Nog een voordeel van houten speelgoed is dat het natuurlijk is. Houten speelgoed wordt gemaakt van kindvriendelijke en milieu-ontlastende materialen.

Bij bekende speelgoedwinkels als BartSmit en de Intertoys kun je houten speelgoed kopen. In sommige dorpen en steden zitten ook speelgoedwinkels die alléén maar houten speelgoed verkopen. Verder ben je voor speelgoed van hout ook op het internet aan het juiste adres. Zoals vaak bij wat alternatieve producten, zijn ook voor het verkrijgen van houten speelgoed tal van webwinkels.

Je kunt online houten speelgoed kopen bij Liesje, Janbibejan of Woodywoodtoys. Op de websites van deze webwinkels vind je een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed en informatie over het hout dat voor het speelgoed wordt gebruikt.

Je moet niet denken dat houten speelgoed alleen uit treintjes en hobbelpaarden bestaat. Het assortiment is uitgebreid. Van kerststallen, muziekinstrumenten tot speelgoed voor buiten zoals schommels, je kunt het allemaal krijgen van hout. Vaak ziet houten speelgoed er ook hartstikke leuk uit. Over het algemeen betaal je er misschien iets meer voor, maar houten speelgoed gaat dan ook veel langer mee dan gewoon speelgoed.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Dryad& Sprite Photography

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020