Excite

Speelgoed online: Meer dan genoeg keuze

Speelgoed online bestellen is heel handig. Je hoeft de deur er niet voor uit en wanneer je geen tijd hebt, is er ook geen probleem. Bovendien kun je 24 uur per dag winkelen.Op internet bieden heel wat webshops speelgoed aan. In dit artikel een kleine selectie.

bartsmit.com

Bart Smit is natuurlijk een hele bekende speelgoedwinkel. In elke stad zit meestal minstens één filiaal, in een grote stad vaak meer dan één. Maar ze hebben ook een webshop. Bij Bart Smit zijn de verzendkosten 1,99 euro wanneer er betaald wordt met iDeal, acceptgiro of creditcard. Voor buitenspeelgoed komen er nog andere kosten bij. Deze kosten worden duidelijk vermeld in de omschrijving van het product. Voor betalingen met de acceptgiro komt er 1,50 euro bij aan administratiekosten.

Speelgoedwinkel.nl

Speelgoedwinkel.nl zegt zelf "de meeste keuze in A-merken" aan te bieden. Ze hebben al het speelgoed ondergebracht onder overzichtelijke en duidelijke kopjes aan de zijkant van de website. Binnen Nederland zijn de verzendkosten voor bestellingen onder de 50 euro 7,95 euro en voor bestellingen boven de 50 euro 3,95 euro. De kosten voor verzendingen naar andere landen binnen Europa wijken hiervan af en verschillen per land.

Lobbes.nl

Lobbes.nl is ook een redelijk grote webshop met speelgoed. Ze bieden van alles aan wat de meeste reguliere speelgoedwinkels ook aanbieden. Bovendien kun je er met iDEAL betalen. De site is redelijk duidelijk en overzichtelijk, al is het wel zoeken naar de verzendkosten. De verzendkosten hangen af van de bestelling die je plaatst.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021